Kes me oleme?

Sisustusekspert pakub kaubandus-, toitlustus- ja laondusettevõtetele edukaks tööks vajalikku sisseseadet. Meie eesmärgiks on pakkuda terviklahendust, mis on kliendile täpselt sobiv.
Sisustuseksperdi tootevaliku aluseks on visiooni loomine, ruumilahenduste planeerimine ja tehniline projekteerimine. Detailse planeeringu alusel ehitame külmsüsteeme ja küttesüsteeme, sisustame kaubanduse ja toitlustuse töökeskkondi ja loome laonduse automaatikasüsteeme.
Põhilisteks tooteliinideks on tööstuslikud külmseadmed, külm-ja sügavkülmkambrid, kaupluste sisustus, ladude sisustus ja suurköökide sisustus. Täpselt sobiva lahenduse saavutamiseks kasutame oma töös paljude eri tootjate seadmeid ja detaile. Sisustuseksperdi tootmisüksus annab meile võimaluse sobitada kokku parima lõpptulemuse. Toodame metallkonstruktsioone, metall- ja puitmööblit, tõsteseadmeid ja automaatikaseadmeid.
Suuremate kaubamärkidena esindame Eestis seadmete tootjaid Arneg, Wica, Intrac, Incold, Sirman, Oscartielle jne.
 

Tehtud tööd > 2014

Harju TÜ - Miiduranna Konsum




1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Küsi lisainfot


Mo-el Bake off Rational Rosss Scan domestic Bitzer Intrac Carel Arthema Specchidea Arneg Paderno Cisaplast Elettobar Sirman Gea Hendi Vision

Copyright 2010 Sisustusekspert AS, All right reserved

Järve tee 4, Assaku, Harjumaa 75301 | Tel: +372 6066140 | E-post: mail@sisustusekspert.ee

Vehicom©